Welkom op de website van Handbalvereniging S.V.B.O.

Onze handbalvereniging bestaat sinds 04-06-1950 en is gevestigd in Barger-Oosterveld.

‼️UPDATE VERENIGINGSDAG 2021‼️

Beste Leden, ouders/verzorgers, vrijwillers en sponsoren,

Vlak voor de zomerstop hebben wij jullie er al op geattendeerd om 19 september a.s. In de agenda te noteren om gezamenlijk het nieuwe seizoen 2021-2022 af te trappen op onze jaarlijkse verenigingsdag.

Daar waar het voor de vakantie er nog hoopvol uitzag, zijn ondertussen de regels toch weer aangescherpt. Hierdoor hebben wij het besluit genomen om de verenigingsdag alsnog te annuleren.

Zoals jullie ondertussen wel van ons gewend zijn staan wij op deze dag ook altijd even stil om leden/vrijwilligers, trainers/coaches en sponsoren te bedanken voor hun inzet of degene die de verenging een warm hart toe dragen in het zonnetje te zetten. Wij zijn dit zeker nog niet vergeten en zoeken hiervoor nog naar het juiste moment.

Ondanks de aanscherping van de regels zijn alle teams ondertussen wel gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Voor de meeste teams start deze in het eerste weekend van oktober, voor onze F-jeugd zelfs al op 12 september.

Vanaf deze kant willen wij in ieder geval iedereen succes wensen met de voorbereiding en hopen jullie allen te verwelkomen bij de start van de competitie.

Tot slot, woensdag 6 oktober om 20.45 uur vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. Noteer dit alvast in de agenda.

Bestuur HV S.V.B.O.